Elevii sunt cei mai importanți pentru noi

Putem spune cu mândrie că școala noastră este principala sursă de elevi care se înscriu la liceele din localitate și mulţi din absolvenţii şcolii sunt acceptaţi la licee de prestigiu din judeţul Dâmboviţa dar și din țară. Mai mult decât atât, în ultimii ani elevii au obţinut rezultate bune şi foarte bune la concursuri şi olimpiade şcolare. Puteți vedea mai jos o listă cu aceste rezultate deosebite.

ORAR

valabil în anul școlar 2019-2020

REZULTATE CONCURSURI

Concursuri și olimpiade 2018-2019

REGULAMENT

Regulament de ordine interioară 2020

INOVATORI-INFORMAȚI-IMPLICAȚI

Elevii ȘcoliiPictor Nicolae Grigorescu”- Titu sunt implicati în viața socială a școlii și comunității, își asumă responsabilități și sunt creativi. Sunt perseverenți, optimisti și au inițiativă. Construiesc cu ceilalți relații bazate pe respect și toleranță. Lucrează bine în echipă dar și independent.

Elevii sunt îndemnați să fie curioși, să cerceteze, să dezvolte noi aptitudini implicându-se în dezbateri și proiecte pe teme actuale (mediu, justiție, drepturile omului, cultură, știință, informatică)

TRĂSĂTURI PE CARE LE DEZVOLTĂM

  • Elevii sunt încurajați să își asume responsabilitatea pentru propria educație și să vină cu inițiative noi;
  • Elevii au  oportunități de voluntariat în școală, prin care se pot implica activ pe toată perioada studiului; (Voluntari CDI și SNAC)
  • Elevii sunt încurajati nu numai către performanță academică, ci și să-și descopere și să-și urmeze pasiunile și talentele în zone non-academice cum sunt arta, muzica sau sportul.

2018-2019

Rezulate simulari si examene

Rezultatele se actualizeaza pe masură ce avem date noi.